JAARPROGRAMMA 2016

14-16 Januari 2016 – FIABCI Business Meetings in Brussel

De jaarlijkse Business Meetings met vastgoedprofessionals uit de hele wereld

21 January 2016 – FIABCI Nieuwjaarsborrel in The View, Rokin 75 Amsterdam

We zijn te gast in hartje Amsterdam bij onze leden Jos van Moorsel en Thijs van Drongelen van NPG in het pand The View op het adres Rokin 75 te Amsterdam. Dit pand is door Jos geheel onder handen genomen en gemaakt tot moderne kantoor/vergaderruimte en beschikt over één van de mooiste uitzichten over Amsterdam.

13-14 maart , 2016 FIABCI Monaco & FIABCI France i.s.m. FNAIM, Nice, Frankrijk

Voorafgaand aan MIPIM zal FIABCI Frankrijk met FIABCI Monaco samen met de Franse makelaarsorganisatie FNAIM bijeenkomen in Nice, Frankrijk. Wereldwijd zijn alle FIABCI leden uitgenodigd.

15-18 maart 2016 – MIPIM in Palais des Festivals, Cannes, Frankrijk

MIPIM, de vooraanstaande markt op het gebied van vastgoed in de wereld, brengt de meest invloedrijke spelers van alle internationale vastgoedsectoren bij elkaar – kantoren, woningen, retail, zorg, sport, logistiek en industrieel – en biedt een ongeëvenaarde toegang tot het grootste aantal ontwikkelingsprojecten en kapitaalbronnen ter wereld.

14 april 2016 – ALV FIABCI Nedlerland te Maatschappelijk vastgoed kenniscentrum, Amsterdam

Wij zijn vandaag te gast bij het gloednieuwe Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum. Thema: “Religieuze herontwikkelingen”. We sluiten de middag zoals gebruikelijk af met een netwerkaperitief en diner.

14 april 2016 – St. Rosaklooster en het Apostoloisch Genootschap, Amsterdam 

Na de ALV bezoeken we onder leiding van Reliplan het St. Rosaklooster en het Apostoloisch Genootschap. Beide objecten zijn bijzondere herontwikkelingen welke volop in gebruik zijn. Beide panden zijn op loopafstand van het Kenniscentrum.

 

21- 26 Mei 2016 – World Congress Panama 2016 

Tijdens de FIABCI Business Meetings in Brussel vorige week is het programma bekendgemaakt. Brochures en inschrijfformulieren zijn beschikbaar via het secretariaat.

15 september 2016 – Tweede Kamer der Staten Generaal in Den Haag

Een pand boordevol geschiedenis en actuele vastgoedproblematiek. Eventueel kan er een ontmoeting met een kamerlid gearrangeerd worden van CDA of VVD. Wegens de vele ontwikkelingen in Den Haag kan de datum nog wijzigen. Ook een afspraak met een Tweede Kamerlid kan niet gegarandeerd worden.

30 september 2016 – Uitreiking Prix d’Excellence National Awards FIABCI Nederland

Locatie: Westeinder Paviljoen, Kudelstaartseweg 22, 1431 GA, Aalsmeer http://westeinderpaviljoen.nl

Ze zijn internationaal vermaard en al 25 jaar worden ze internationaal op de wereldcongressen uitgereikt: de FIABCI Prix d’Excellence vastgoedprojectprijzen. Ook wel genoemd: “The Oscars of Real Estate”. Jaarlijks worden op het Fiabci wereldcongres awards gegeven uit inzendingen uit de verschillende FIABCI Chapters die zelf een Prix d’Excellence organiseren. Meermaals vielen Nederlandse projecten ook internationaal in de prijzen.

 

13 oktober 2016 – Algemene Ledenvergadering, Dudok Arnhem en bezoek nieuw station

12.30 uur aanvang Dudok Arnhem, lunch en ledenvergadering (is P plaats bij)
14.30 uur wandeling naar de bibliotheek van Arnhem in de Koningstraat, waar veel gebeurd qua nieuwe projecten en ontwikkelingen
15.30 uur bezoek station Arnhem, met een drankje per plekke (uniek station, recent geopend)
18.00 uur diner restaurant Zafino Arnhem, sluiting 20.30 uur.

10-17 november 2016 – Studiereis Curacao, Nederlandse Antillen

Samen met FIABCI USA wordt een studiereis georganiseerd naar Curacao

30 november – 1 december – Business Meetings in Nice, Frankrijk

De jaarlijkse Business Meetings met vastgoedprofessionals uit de hele wereld

Advertenties