Uitnodiging FIABCI Excursie Tweede Kamer

Graag nodig ik u uit voor het volgende FIABCI evenement op donderdag 15 september 2016. Zoals u gewend bent bieden wij u bezoeken naar vastgoedobjecten met internationale allure. Dit keer brengen wij een bezoek aan wellicht het bekendste pand van Nederland: de Tweede Kamer. Bijna dagelijks is de Tweede Kamer in het nieuws, maar hoe ziet het eruit achter de schermen? Van de historische werkkamers van de parlementariërs tot het ronduit imposante archief. In dit pand komt de volledige nationale geschiedenis in beeld.

Naast een rondleiding in de gebouwen van de Tweede Kamer heeft u ook een ontmoeting met een parlementariër van de CDA fractie met de portefeuille wonen. Deze afspraak is wel onder voorbehoud van de Kameragenda. Met dit Tweede Kamerlid gaat u in gesprek over uw vakgebied. Zo krijgt u meer inzicht in de visie van het CDA op vastgoed en wonen in Nederland, nu en in de toekomst.

Aansluitend brengen wij een bezoek aan de tentoonstelling “Escher in het Paleis” op het Noordeinde. Escher laat in zijn werken zien dat werkelijk niets onmogelijk is. In het prachtige paleis komen zijn werken optimaal tot hun recht. Zo wordt u niet alleen geïnformeerd maar zeker ook geïnspireerd op deze bijzondere middag in Den Haag.

Programma
13.00 uur                   Ontvangst in het Tweede Kamer gebouw aan de Lange Poten                                                            4 in Den Haag
13.30 – 14.00 uur    Gesprek met CDA Tweede Kamerlid (onder voorbehoud van                                                              de Kameragenda)
14.00 – 15.00 uur     Rondleiding in de Tweede Kamer
15.00 – 15.30 uur      Bijwonen debat in de plenaire zaal
15.30 –                          Vertrek Escher in het Paleis
15.45 – 17.00 uur      Bezoek aan Escher in het Paleis
17.00 – 20.30 uur      Borrel en diner

Kosten
De kosten voor deze bijzondere middag bedragen €50,- exclusief BTW voor FIABCI leden. Niet-leden betalen een bijdrage van €85,- exclusief BTW per persoon.

Aanmelden
U kunt zichzelf en uw relaties eenvoudig aanmelden via dit online inschrijfformulier.Stuur deze uitnodiging gerust door binnen uw netwerk.

Wij kijken uit naar een boeiende middag in Den Haag!

Hartelijke groeten,

Erik Noordam
Voorzitter FIABCI Nederland

PS Let op, neemt u uw identiteitsbewijs mee?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s