ALV 14 april 2016

 

UITNODIGING Voorjaarsledenbijeenkomst / ledenvergadering te Amsterdam
Maatschappelijk vastgoed kenniscentrum
“Religieuze herontwikkelingen”
Donderdag 14 april 2016, ontvangst vanaf 12.30 uur, aanvang stipt 13.00 uur
ALV met laatste nieuws over wereldcongres Panama 21-26 mei 2016
Locatie: Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum, Buiksloterdijk 240 Amsterdam
Bezoek religieus vastgoed Amsterdam Noord
partners / introducés zijn voor en na de ALV van harte welkom

Graag nodigen wij u en uw partner, begeleidend persoon of introducé van harte uit voor onze voorjaarsledenbijeenkomst met ledenvergadering (alleen voor leden), gevolgd door een bezoek aan een tweetal religieuze panden in Amsterdam Noord.

FIABCI-ALV-2016-ApostolischGenootschap

Wij zijn vandaag te gast bij het gloednieuwe Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum. Na de ALV bezoeken we onder leiding van Reliplan het St. Rosaklooster en het Apostoloisch Genootschap. Beide objecten zijn bijzondere herontwikkelingen welke volop in gebruik zijn. Beide panden zijn op loopafstand van het Kenniscentrum. We sluiten de middag zoals gebruikelijk af met een netwerkaperitief en diner.

De bijeenkomst bestaat uit de volgende delen:
1) De ledenvergadering in Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum
Aan bod komen de huidige stand van zaken, het wereldcongres te Panama en wat er verder internationaal gebeurt binnen Fiabci. Kortom een vergadering die u niet mag missen om op de hoogte te blijven van wat er zowel op nationaal maar ook op internationaal niveau in FIABCI plaatsvindt. De agenda en bijbehorende stukken worden u nog toegezonden.

2) World Congress Panama 21-26 mei 2016 => http://www.fiabcipanama.org
Bij de ALV afgelopen najaar hebben we u reeds voor-geïnformeerd en er is door de ambassadeur verteld over het land. Inmiddels staat het congresprogramma op http://www.fiabcipanama.org In de ALV geven we u alleen het laatste nieuws. We maken in deze uitnodiging van de gelegenheid gebruik nog wat punten aan te stippen.

Fiabci Days zaterdag 21- maandag 23 mei, congres dinsdag 24 t/m donderdag 26 mei. Van zaterdag 21 t/m zondag 23 mei vinden de committee days plaats: members only, uit de hele wereld, Betreft vergaderingen van alle commissies voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is en het biedt de mogelijkheid over alle onderwerpen mee te praten en ideeën uit te wisselen. Er zal zeker worden gepraat over waar we met Fiabci naar toe willen / moeten. Hier genomen besluiten gaan naar de internationale Board. Voor de deelname aan deze 3 dagen heeft u reeds via uw jaarcontributie betaald via het deel dat wij van uw contributie afdragen aan Fiabci in Parijs. De meeste leden die naar het congres komen, zijn er dan ook al, dus er is dan al veel gelegenheid andere leden uit de gehele wereld te zien en spreken. Plan ervoor of erna vakantie in Panama, of de omliggende landen Columbia, Costa Rica, Cuba en u verenigt het nuttige met het aangename optimaal. Vanuit de organisatie wordt een aftertour naar Cuba aangeboden.

Enkele hoogtepunten van het congres zijn:
Sprekers uit de hele wereld rondom het thema Connecting Development for a Better World
Voor de verschillende World Councils (taxateurs/experts, resp. vastgoedmanagers resp. makelaars) is een dag of dagdeel ingeruimd in het programma. Zo komt elke beroepsgroep aan zijn trekken.
Fiabci brengt u op plaatsen die voor anderen gesloten zijn met additionele studytours en excursies tegen geringe kostprijs. U komt in highrise gebouwen die we in Nederland niet kennen in omvang.
Fiabci Prix D’Excellence Awards diner. Dé feestavond van de congresweek met de uitreiking van de awards in 14 categorien. Internationaal een belangrijke prijs in vastgoed met internationale exposure via WallStreet Journal. U kunt rekenen op een avond spektakel met gastronomie en gastvrijheid.
Farewell gala diner
Additionele post-congres tour naar Cuba.

Het gehele programma en inschrijfmogelijkheden vindt u op http://www.fiabcipanama.org Het bestuur raadt dit congres van harte aan voor iedereen die zijn kennis en netwerk wil verbreden en leuke mensen wil
ontmoeten.

3) Rondleiding St. Rosa Klooster en het Apostolisch Genootschap
Het Rosa Klooster, is recent geheel gerenoveerd. Het is een beleggingsobject, een deel is verhuurd aan het Leger des Heils, een deel aan Cord aan en binnenkort wordt er een deel verhuurd aan het Respijthuis. Het Apostolisch Genootschap is gevestigd in een pand dat recentelijk is aangekocht door Reliplan Investment en wordt verhuurd aan dit kerkgenootschap. Tijdens deze excursie maakt u uitgebreid kennis met deze bijzondere markt van religieus vastgoed.

4) Aperitief en diner in restaurant in het Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum
Na het museumbezoek is er een netwerkaperitief dat u wordt aangeboden door Fiabci. Er is voor het diner een keuzemenu besproken. Gelieve bij uw aanmelding uw keuze door te geven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s